Wat doen we?

Workshops, mappen & boeken

Iedereen heeft een eigen voorkeursstijl als het over kennisvergaring gaat, vandaar dat ons aanbod divers is. Er zijn zelfstudieproducten, groepworkshops en individuele begeleidingtrajecten. Welke vorm je kiest, het leidt je naar inzicht in je financiën, met behulp van boek, trainer, experts of coaches. Via de Vrouw & Geldclub kun je vragenstellen aan de experts en kun je contact houden met je workshop groep.

Workshop

Ons aanbod bestaat uit 4 verschillende workshops. Elke workshop duurt 3-3,5 uur en worden door het hele land gegeven. De workshops starten om 18.30 uur met een kwartier uur inloop. Om 18.45 begint het programma. De kosten per workshop bedragen € 175,-. Naast de interactieve workshop krijg je de bijbehorende opbergmap (workshop 1,2,3) en het cursusboek.

Het opbergsysteem, de cursusboeken en het lidmaatschap van Vrouw & Geldclub zijn ook los te bestellen, een goede basis voor zelfstudie.

De Vrouw & Geldclub

Een forum waarop je met anderen vrouwen en met experts over vragen en oplossingen van gedachten kunt wisselen. Als je een workshop volgt of de map en het werkboek bestelt krijg je 4 maanden toegang tot de Vrouw & Geldclub. De toegangscode is ook los te koop voor € 17,50 per jaar.

Individuele begeleiding

Word je liever individueel begeleidt bij het ordenen en in kaart brengen van je financiën, dan kunnen we dit ook in een 1-op-1 relatie met je doen. Bij ons of bij je thuis. Voor €95,- euro per uur, exclusief reistijd en reiskosten, begeleiden we je stap voor stap, bij het organiseren van je financiën. Is er een expert nodig voor je individuele vraagstukken dan hanteren deze hun eigen uurtarieven.

  • Een intelligent en handig (vrouwelijk dus) opberg systeem
  • Workshops over specifieke onderwerpen
  • Individuele begeleiding
  • Een forum van en voor vrouwen; de Vrouw & Geldclub

tab wat we doen

Bestellen producten en diensten

Het systeem

De meeste mensen hanteren bij het administreren een zogenaamd ‘Verticaal’ opbergsysteem: Mappen worden ingedeeld naar onderwerp: bijvoorbeeld een bankmap, een verzekeringsmap, een pensioenmap, een kindermap.

Aan deze manier van opbergen zijn nadelen verbonden. Bij het wekelijks opbergen van je post, moet je bijvoorbeeld veel verschillende mappen uit de kast trekken om de binnengekomen papieren in op te bergen. Maar er is nog een ander, veel belangrijker nadeel: Deze manier van werken geeft je slechts overzicht binnen de kaft van de map die je voor je hebt. Het geeft je geen inzicht in het geheel van je financiële administratie.

Vrouw & Geldzaken heeft daarom een horizontaal systeem ontwikkeld, waarbij de mappen ingedeeld worden naar functie.. Het gebruik van dit systeem zal je niet alleen tijdwinst opleveren, maar heeft ook een aantal belangrijke andere voordelen.

  • Orde in je papierwinkel
  • Tijdwinst bij zoeken, bij weggooien, bij je belastingopgave
  • Direct besparen door inzicht in onnodige of dubbele uitgaven
  • Overzicht van je inkomsten, uitgaven, bezittingen, schulden, ..
  • Rust

meer lezen zie onze experts >

Missie

‘Vrouwen bewust maken van hun financiële verantwoordelijkheid. Door op een vrouwelijke manier financiële zelfredzaamheid te stimuleren.’