Pers

De volgende artikelen en het logo zijn beschikbaar om door te plaatsen op uw website of op te nemen in uw tijdschrift. Gaarne per email aan ons bevestigen.

 


Eindelijk… financiën voor vrouwen

De relatie tussen vrouwen en hun geldzaken is een ingewikkelde. Tegenwoordig moeten we steeds meer zaken zelf regelen. Betaalde je vroeger gewoon een vast bedrag per belminuut aan de Koninklijke PTT, nu moet je een marktonderzoek opzetten om in het doolhof van providers en combinatiepakketten, jouw financiële inter-bel-sms-gezins-match te vinden. Over de meest simpele zaken moeten steeds ingewikkeldere keuzes worden gemaakt.

Financiële keuzes zijn van levensbelang, want geld heeft een enorme invloed op je leven. Hoe groot die invloed is, daar kom je vaak pas achter op de meest dramatische momenten; bijvoorbeeld als er iemand overlijdt, ernstig ziek wordt of als je man er ineens vandoor gaat met de buurvrouw.

Geldzaken niet uit handen geven dames !!. Maar ja, de financiële wereld is een mannenwereld, het gaat om cijfers en kleine lettertjes, niet echt een vrouwen hobby. Dat laten we maar al te graag over aan anderen; een partner, een expert of een “goede vriend”…. en dan maar hopen dat het goed gaat…

Herken je dit? Een ding is zeker, je bent niet de enige die er zo in zit. Want de papierwinkel van contracten, pensioenen hypotheken, verzekeringen, en belastingaangiftes, is zo overweldigend, dat alle hoop op in- of overzicht je bij voorbaat in de schoenen zakt.

Bij Vrouw & Geldzaken leer je je financiën op een intelligente manier organiseren. Dat doe je niet alleen! 4 keer per maand zijn er workshops, waarbij je samen met anderen op weg wordt geholpen. Als je wilt kun je beschikken over een personal organizer, en er is een internet site met tips, werkboeken en een forum van experts waaraan je vragen kunt stellen. Dat alles van vrouwen, door vrouwen en voor vrouwen.

Eindelijk een leuke, vrouwelijke manier om begrip en overzicht te krijgen in je geldzaken.

logo

 


Zicht op je financiën kwijt?

Heb je geen idee wat je huishouden nu daadwerkelijk kost, of hoeveel pensioen je hebt opgebouwd? Heb je geen testament en weet je niet hoeveel hypotheekrente je betaalt? Laat het een geruststelling zijn, je bent niet de enige,… maar je moet er wel wat aan doen!.

Dorieke en Marie-Pauline van Vrouw & Geldzaken ontwikkelden een superhandige methode waarmee je in korte tijd je geldzaken weer onder de knie krijgt. Het map en werkboek geeft je snel overzicht en inzicht, en helpt je om op een intelligente manier je papieren te ordenen. Vind je het leuker en gezelliger om je financiën gezamenlijk met andere vrouwen aan te pakken, dan zijn er workshops over verschillende onderwerpen waarin met jou een start wordt gemaakt.

Vrouw & Geldzaken blijft je helpen. Voor vragen die je onderweg nog tegenkomt is er de Vrouw & Geldclub, waarop experts (notarissen, belastingadviseurs, verzekering- en pensioenadviseurs, financial planners) al je vragen beantwoorden en waarop je met elkaar ervaringen kunt uitwisselen.

V&G-logo-zw-w

 


De volgende artikelen en het logo zijn beschikbaar om door te plaatsen op uw website of op te nemen in uw tijdschrift. Gaarne per email aan ons bevestigen.